Kjøkkenskuffer

Står du overfor en utskifting eller fornyelse av deres nåværende kjøkken, men er i tvil med hensyn til innredning av kjøkkenskuffer i det nye kjøkkenet? Her på siden finner du all nødvendig informasjon. Det vil gi deg de beste forutsetningene for å velge det helt riktige designet og materialene til kjøkkenskuffene dine.

Kjøkkenet er i dag ofte samlingspunktet for hele familien. Det blir brukt til mye annet enn det egentlige formålet, å lage mat. Hos Schmidt Kjøkken sørger vi selvfølgelig for det ytre designet, men prioriterer i like stor grad det indre designet, slik at du ikke skal gå på kompromiss med verken stil, design eller funksjonalitet.

Tenk bare over hvor mange ganger du trenger en bestemt ting fra én av kjøkkenskuffene dine? Du finner inspirasjon om kjøkkenskuffer i vår e-katalog lenger ned på siden. Ellers står Schmidt Kjøkken klar til å svare på alle de spørsmål du måtte ha.

KJØKKENSKUFFER ETTER DINE ØNSKER OG BEHOV

Uansett om dine kjøkkendrømmer er klassiske, moderne, store eller små, vil vi hos Schmidt Kjøkken skreddersy kjøkkenskuffene dine akkurat som du ønsker. Vi ser muligheter før begrensninger, noe som vil gi deg det perfekte samsvar mellom design og funksjonalitet til slutt.

Et personlig kjøkken fra Schmidt Kjøkken vil gi deg gleden av å være med på reisen fra idé til ferdig kjøkken. Vi kan blant annet tilby ekstra dype kjøkkenskuffer og skap. Schmidt Kjøkken har utvidet skapdybden, noe som gir 12 cm mer dybde i kjøkkenskuffene våre.

Vi har også utvidet høyden på underskapene våre. Det betyr at det er plass til en ekstra uttrekksskuff som kan settes sammen med alle uttrekkselementene våre. Dette gir mange oppbevaringsmuligheter i kjøkkenskuffene dine, samtidig som det praktiske og estetiske går hånd i hånd.

KVALITET FRA
YTTERST TIL INNERST

Hos Schmidt Kjøkken gir vi deg mulighet til å tilpasse alle elementer på kjøkkenet ditt slik at de oppfyller dine ønsker og behov. De nye kjøkkenskuffene våre tilpasses etter mål, og du kan kombinere med forskjellige farger og materialvalg. Mulighetene er mange når det kommer til kjøkkenskuffer.

Uansett hvordan kjøkkenet ditt kommer til å se ut, vil kjøkkenskuffene være fylt med kvalitet og moderne detaljer fra ytterst til innerst. Skuffene fra Schmidt Kjøkken vil som standard være utstyrt med mange lekre detaljer som f.eks.:

  • Sider i glass
  • Gummimatter
  • Fullt uttrekk
  • Belastning opp til 65 kg

FUNKSJONELT DESIGN

Som standard får du også kjøkkenskuffene våre med softluk-teknologi. Softmotion kaller vi det. Det krever bare et lett dytt med fingrene for å unngå å lukke igjen kjøkkenskuffen med et smell.

Ønsker du ekstra tilbehør i kjøkkenskuffene dine, har vi en mange forskjellige muligheter som kan personliggjøre kjøkkenet enda mer. Søppelbøtter med fotpedal, tallerkenholdere for enklere oppbevaring, avtagbare uttrekkbare kurver som kan tas med rundt, modulinnsatser, samt justerbare skuffeinnsatser er blant elementene som kan kjøpes som ekstra tilbehør.

VI STÅR KLARE MED
RÅD & VEILEDNING

Det er en verdi at du selv kan sette sammen kjøkkenet ditt, men også litt av en oppgave. Hvor mange kjøkkenskuffer kontra skap? Hvilke farger? Mørkt eller lyst tre?

Hos Schmidt Kjøkken står vi klare med råd og veiledning på spørsmålene dine. Inntil da kan du finne inspirasjon i vårt online katalog eller kontakte oss.

Mer inspiraSJON

FÅ GODE IDEER TIL DITT NYE KJØKKENLeter du etter en

SPESIALTILPASSET HOBBYROM Når designerne våre lager en planløsning, tar de

HYLLEREOL SOM ROMDELERFordi det er uunnværlige skap i stuen din,

DESIGNER KJØKKENKjøkkenet er hjemmets hjerte, og det er vigtig at

PÅMELDING
SCHMIDT NYHETSBREV
MELD DEG PÅ

SCHMIDT'S INSPIRASJONSUNIVERS

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og vær blant de første som blir oppdatert med kampanjer, nyheter, inspirasjon og gode råd. Du kan når som helst melde deg av igjen.

Skroll til toppen