Kjøkkendører

Kjøkkenet har etter hvert blitt samlingsstedet for nordmenn. Det gjelder både i hverdagen og når gjestene inviteres på en kveld fylt med god mat og godt selskap. Derfor velger mange også å designe et unikt kjøkken som rommer alle de kvalitetene de drømmer om, og det forstår vi godt.

Det kan imidlertid oppstå mange utfordringer når drømmer og virkelighet skal stemme overens. Hos Schmidt kjenner vi til viktigheten av det perfekte og personlige kjøkkenet, hvor boligdrømmene blir realisert. Vi har derfor et stort utvalg av mange forskjellige kjøkkendører i høy kvalitet, som vi alltid kan tilpasse etter din smak. Gå på jakt i vårt store utvalg av kjøkkendører og finn den serien som passer dine drømmer.

Du kan også alltid booke et møte eller besøke en av våre butikker for uforpliktende rådgivning og profesjonell service. Sammen finner vi den ideelle løsningen til deg og ditt hjem.

GI KJØKKENET DITT NYTT LIV

Er det på tide med en liten oppdatering av ditt gamle kjøkken eller drømmer du om en større utskiftning og å skape et helt nytt kjøkken? Kjøkkendørene understreker stilen på kjøkkenet og kan ha stor betydning for innredningen. Ønsker du å designe et helt nytt kjøkken med passende kjøkkendører etter din smak, står vi klare til å hjelpe deg med å realisere kjøkkendrømmene dine, uansett hvor omfattende prosjektet er.

Hos oss har du alltid mulighet til å velge skreddersydde løsninger til hele kjøkkenet, inkludert kjøkkendørene, slik at du kan få et nytt kjøkken som matcher dine krav til både innredning og funksjonalitet.

MODERNE ELLER KLASSISKE KJØKKENDØRER – VI HAR ALT

Dine preferanser til design og stil kan gå i mange forskjellige retninger. Det kan være den skandinaviske kjøkkenstilen som er det ideelle kjøkkenet for deg, eller kanskje du vil innrede med flotte farger og skjeve vinkler. Uansett hva du foretrekker, har vi noe for deg.

Vi tilbyr kjøkkendører i mange forskjellige design og farger. Våre klassiske kjøkkenserier rommer på én og samme tid et tidløst design og smarte løsninger som optimaliserer kjøkkenet ditt. Det betyr kjøkkendører med fine detaljer på listene, unike grep og utskjæringer i tre, samt mange andre kvaliteter vi kjenner fra klassiske kjøkkenløsninger.

Våre moderne kjøkkendører er for deg som er glad i rene linjer, lekne uttrykk og unike fargekombinasjoner. Her finner du glatte overflater og mange gripefrie kjøkkendører som passer perfekt inn i enhver bolig. Du finner selvfølgelig også kjøkkendører med grep blant moderne kjøkkenserier, slik at du ikke skal gå på kompromiss med de nye kjøkkendørene dine.

KJØKKENDØRER I MANGE FARGER

I dag er det ikke bare hvite og svarte kjøkken nordmenn velger til den moderne boligen. Generelt har fargede kjøkkendører fått sin storhetstid igjen, spesielt de matte. Det betyr mange flotte nyanser på både moderne og klassisk utformede dører som kan friske opp kjøkkenet ditt. Vi tilbyr ikke bare kjøkkendører i én farge. Vi tilbyr 214 000 mulige fargekombinasjoner med to eller flere forskjellige farger på kjøkkendørene dine. Dermed har du mange muligheter for å skape et personlig uttrykk i på kjøkkenet ditt med nye dører.

Med vår Colormix kan du fritt velge mellom forskjellige farger, materialer og detaljer på hver enkelt kjøkkendør. Matte og rå, fargerike og trendy eller skandinavisk og stilrent? Med nye kjøkkendører kan du enkelt skape et helt unikt kjøkkendesign med dine favorittfarger, noe som vil gi deg et kjøkken du aldri blir lei av og som helt sikkert ikke ligner naboens.

HVILKE KJØKKENDØRER
ER RIKTIG FOR DEG?

Når du skal velge nye kjøkkendører, kan du med fordel gjøre noen overveielser før du bestemmer deg for en variant. Det første og naturlige er selvfølgelig å finne ut hvilken innredningsstil du ønsker på kjøkkenet, noe som inkluderer både form, farge og materiale. Skal det for eksempel være et minimalistisk og lyst kjøkken, eller foretrekker du masse massivt tre og naturinspirerte elementer?

Du kan også vurdere hvordan du bruker kjøkkenet i hverdagen. Det kan blant annet være at du gjerne vil holde mengden av riper og fettede fingre på minimalt nivå. Noen kjøkken og kjøkkendører krever som regel mer rengjøring og vedlikehold enn andre. Hos oss finner du kjøkkendører i mange varianter og alle er av holdbar kvalitet slik at de kan motstå hverdagens strabaser uten at det går ut over designet. Er du i tvil om hva som passer best til dine behov? Vi hjelper deg alltid med god rådgivning og hjelp til ditt valg av ny kjøkkendør.

VI VERDSETTER GODT HÅNDVERK

Hos Schmidt er vår viktigste oppgave å skape de beste rammene for et hjem med plass til hele familien. Vi hjelper deg med å skape et fristed hvor det er plass til utfoldelse, både for deg selv og sammen med andre. Derfor har vi skapt mange forskjellige kjøkkendører som kan passe til alle former for boliger og stiler. Vi produserer samtidig alle kjøkken spesielt til deg, og det gir deg en unik mulighet for å få nye kjøkkendører etter mål, helt som du vil – helt ned til millimeteren.

Det er ikke bare designet som er viktig for oss. Vi setter også detaljer og høy kvalitet i høysetet, uansett hvilke kjøkkendører du velger. Med mer enn 80 års erfaring innen kjøkken har vi skapt kjøkkenløsninger av kraftfulle materialer, robuste benkeplater og mye mer for å opprettholde den helt riktige kvaliteten, slik at du kan få maksimal glede av ditt kjøkken år etter år. Og du får det alt til riktig pris, slik at du får mest mulig for pengene.

VELG NYE KJØKKENDØRER
MED GOD SAMVITTIGHET

Når du velger dine nye kjøkkendører fra oss, kan du samtidig passe litt ekstra godt på miljøet. Som Europas største kjøkkenkjede føler vi et stort ansvar overfor vårt miljø og felles fremtid. Det betyr at du kan kjøpe kjøkkendørene dine hos oss med god samvittighet. Du får nemlig ikke bare kvalitet, men også en bærekraftig og holdbar løsning.

Alle produktene våre, enten det er garderobeskap eller kjøkkendører, er sertifiserte på forskjellige vis. Vi har blant annet oppnådd den franske NF-sertifiseringen som den første kjøkkenkjeden noensinne. Dessuten har vi siden 2010 hatt PEFC-sertifisering, og alle materialene vi bruker til produksjon er, 100% resirkulerbare materialer.

Du får altså mulighet til å lage mat med god samvittighet hver eneste dag, uten at det går gå på kompromiss med kvalitet, design eller detaljer. Vårt kjøkkenunivers rommer en løsning for alle og enhver og vi hjelper deg mer enn gjerne med å finne frem til den beste løsningen med nye kjøkkendører hjem til deg.

LA DEG INSPIRERE & SE DE NYESTE TRENDENE PÅ KJØKKENET

Har du vanskelig for å finne ut hvilke kjøkkendører du egentlig leter etter? Ta en titt på våre inspirasjonsideer til hjemmet ditt, hvor vi gir deg de nyeste trendene, unike kjøkkensammensetninger og gode råd for å skape riktig ramme. Vi kan alltid skreddersy dine nye kjøkkendører akkurat slik du ønsker de skal være – for hos oss er dine ønsker og drømmer det viktigste.

Finn de perfekte bærekraftige kjøkkenskapene hos oss, og få et unikt utseende til ditt kjøkken og ditt hjem.

Mer inspiraSJON

FÅ GODE IDEER TIL DITT NYE KJØKKENLeter du etter en

SPESIALTILPASSET HOBBYROM Når designerne våre lager en planløsning, tar de

HYLLEREOL SOM ROMDELERFordi det er uunnværlige skap i stuen din,

DESIGNER KJØKKENKjøkkenet er hjemmets hjerte, og det er vigtig at

PÅMELDING
SCHMIDT NYHETSBREV
MELD DEG PÅ

SCHMIDT'S INSPIRASJONSUNIVERS

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og vær blant de første som blir oppdatert med kampanjer, nyheter, inspirasjon og gode råd. Du kan når som helst melde deg av igjen.

Skroll til toppen