Få mer glede av et skreddersydd garderobeskap

Drømmer du om et garderobeskap som er skreddersydd til dine behov? En garderobe er ikke bare et skap, men en uunnværlig del av hjemmet ditt. Det hjelper deg med å holde orden på klær og rot i hverdagen. Med et skreddersydd garderobeskap får du en løsning som passer perfekt til hjemmet ditt. Les videre for inspirasjon til hvordan du kan få mer glede av et skreddersydd garderobeskap.

Hos Schmidt oppfyller vi drømmen din om en skreddersydd garderobe. Enten du ønsker deg et walk-in-closet med god oversikt og massevis av plass til opphenging av klær, eller et solid garderobeskap til entreen som kan romme alt fra yttertøy, votter og luer til barnas leker, så finner du garderober i alle mulige design hos Schmidt. Vi tilbyr å skreddersy den perfekte garderobeløsningen for deg og ditt hjem. Dermed får du en garderobe du kan innrede etter dine ønsker og behov, og som passer til den øvrige innredningen i hjemmet ditt. Vi tilbyr skreddersydde garderobeløsninger til alle rom i hjemmet og vi kommer gjerne hjem til deg for å ta mål.

RYDD OPP I HJEMMET DITT

Et skreddersydd garderobeskap hjelper deg med å skape orden og oversikt i hjemmet ditt. Et hjem blir lett rotete, siden klær, sko, leker og mange andre ting som brukes daglig ofte blir liggende der du sist brukte dem. En effektiv måte å komme dette til livs på, er med gjennomtenkte garderobeløsninger i hele hjemmet. På den måten skaper du både orden og ro i hjemmet og unngår å bli stresset av rot.

Her kan en garderobeløsning være Schmidts BLANC. Det smarte med denne løsningen er at de åpne og lukkede elementene kan kombineres etter ønskene dine. Slik bestemmer du selv hva som skal gjemmes bort og hva som skal være synlig.

LA DESIGN OG FUNKSJONALITET GÅ HÅND I HÅND

Det viktigste å ta i betraktning når du velger en skreddersydd garderobe til hjemmet ditt, er at du velger den rette løsningen for akkurat deg. Når du bestemmer deg for en garderobeløsning, kan du med fordel vurdere hva du skal bruke garderoben til, hvor i hjemmet den skal plasseres og hvilken stil du foretrekker. Du trenger nemlig ikke gå på kompromiss med verken stil eller design for å få en praktisk garderobe med god plass til oppbevaring.

Med Schmidts CELEST/CANEO får du for eksempel et skreddersydd walk-in-closet med full oversikt og plass til både opphenging av klær og oppdeling av tilbehør. Samtidig fremstår garderoben som veldig trendy med melaminbelagte fronter og skyvedører i glass.

FÅ ET GARDEROBESKAP SOM PASSER TIL HJEMMET DITT

Med et skreddersydd garderobeskap kan du utnytte alle kvadratmeter i hjemmet fullt ut. I motsetning til vanlige garderober med standardmål, tilpasses en skreddersydd garderobe rommet ned til minste detalj. Det betyr at du kan utnytte plassen i en stor gang ved hjelp av en stor og romslig garderobe, hvor yttertøy og andre ting kan gjemmes bort. På samme måte kan en skreddersydd garderobe utnytte plassen i et lite rom, for eksempel med skråvegger. Her kan du vurdere Schmidts ARCOS/LOFT, som er en garderobe spesielt tilpasset skråvegger, med plassoptimale skyvedører som er fullt integrert og designet for å optimalisere oppbevaringsmulighetene.

Uansett hvilket behov din skreddersydde garderobe skal oppfylle, er det avgjørende at du velger en garderobe som passer din personlige smak og hjem. Hos Schmidt står vi klare til å gi deg råd om skreddersydde garderober og med vårt store utvalg av garderober i forskjellige farger, materialer og design, har du rikelig mulighet til å finne den perfekte skreddersydde garderoben til hjemmet ditt.

Besøk din nærmeste Schmidt-butikk eller se nærmere her og finn inspirasjon til garderoben. 

Vi lover at du kan få oppfylt garderobedrømmen din hos Schmidt.

Mer inspiraSJON

FÅ GODE IDEER TIL DITT NYE KJØKKENLeter du etter en

Hos Schmidt elsker vi tre. Derfor gjør vi det gjennomført

En kjøkkenøy med sitteplasser, eller kanskje en spiseplass, er en

Flex – Black Flex gir deg varmt, kaldt og kokende

PÅMELDING
SCHMIDT NYHETSBREV
MELD DEG PÅ

SCHMIDT'S INSPIRASJONSUNIVERS

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og vær blant de første som blir oppdatert med kampanjer, nyheter, inspirasjon og gode råd. Du kan når som helst melde deg av igjen.

Skroll til toppen