Bestikkskuff & Skuffeinnsats

Det gir en helt spesiell ro i mage og sinn når kjøkkenet er ryddig og organisert, slik at du ikke sløser tid på å lete etter favorittkniver eller sakser. Selvsagt skal roteskuffen alltid være rotete – ellers kan man ikke finne noe, men med en bestikksinnsats eller varierende skuffeinsatser er du sikker på at det alltid er struktur i de øvrige skuffene på kjøkkenet ditt.

Det er ingen hemmelighet at vi hos Schmidt elsker å kose oss med detaljene, slik at kjøkkenet ditt rommer alt du måtte mangle og ha bruk for. Du vil derfor raskt finne ut at vi designer løsninger som virker og som du ikke visste at du manglet.

Er du nysgjerrig på løsningene våre, kan du alltid stikke innom din nærmeste Schmidt-butikk for å hente inspirasjon og lære mer om vårt utvalg av skuffeinnsatser og bestikksinnsatser.

FUNKSJONALITET
PÅ ET NYTT NIVÅ

Et funksjonelt kjøkken handler ikke bare om at hyllene er strategisk plassert eller at benkeplaten er lett å vedlikeholde. Funksjonalitet kommer også til uttrykk gjennom oversikt og orden i kjøkkenskuffene.

En kjøkkenskuff som er rotete, er både grunnlag for irritasjon, men står også i veien for optimalisering av arbeidstiden på kjøkkenet. Dette er blant annet en av grunnene til at vi hos Schmidt elsker genialiteter når vi designer drømmekjøkken – og en bestikksinnsats er nyttig.

SKUFFEINNSATSER OG BESTIKKINSATSER MED FLOTTE DETALJER

Du kan stole på at alle design og kjøkken er utviklet og skapt med omtanke og omhyggelighet. Hos Schmidt gjør vi ære i å designe funksjonelle kjøkken – inkludert de ultimate løsningene for skuff- og bestikksinnsatser.

Skuffene er som standard alltid utstyrt med flotte detaljer, slik at kjøkkenet ditt designes med tanke på funksjonalitet og ikke minst for utseende, fronter og finish. Hos Schmidt produserer vi som standard sidene på skuffene i glass, slik at du har full oversikt fra alle sider. De kvalitetssikrede skuffene tilbyr blant annet:

  • Ekstra høy rygg
  • Mulighet for tung belastning
  • Softluk

Med et optimalt design av skuffene fra Schmidt, blir alle kjøkkenredskapene dine plutselig tilgjengelige på en oversiktlig måte, slik at du får oversikt over hva kjøkkenet ditt faktisk rommer.

PRAKTISKE LØSNINGER
TIL SKUFFENE DINE

Hvis du ikke tidligere har eid en bestikksinnsats er det på tide. Den optimale skuffeinnredningen oppnår du med en bestikksinnsats, som gir deg den optimale muligheten for å holde orden og struktur i kjøkkenredskapene dine.

En bestikksinnsats gir deg oversikt og overskuelighet over innredningen og strukturen i kjøkkenskuffene dine. Hvis du går og drømmer om mer kjøkkenkarakter og orden i kjøkkenredskapene dine, så er en bestikksinnsats det optimale valget for deg.

Innreder du skuffeinnsatsene dine med en bestikksinnsats, får du muligheten til å holde styr på alt fra gafler og kniver, skrellere og høvler og ikke minst større sleiver og paletter.

BESTIKKINSATS FOR
MINIMAL INNSATS

Det kan raskt ta tid å lete etter riktig kjøkkenredskap hvis skuffene ikke er inndelt eller organisert – derfor kan det lett bli en større innsats hvis du har hendene fulle.

Med en slitesterk bestikksinnsats kan du inndele og oppdele blant annet store og små kjøkkenredskaper, slik at du får system i kjøkkenskuffene dine. Det optimaliserer ikke bare oppryddingen på kjøkkenet ditt, men det optimaliserer også innsatsen. Du sparer dermed tid på å lete etter kjøkkenredskapene dine, hvis bare de er inndelt i bestikksinnsatsen.

Bestikksinnsatsen gir deg det optimale, overskuelige utseendet i kjøkkenskuffene dine, slik at du er sikret enkel og rask tilgang til dine favorittkjøkkenredskaper. Våre bestikksinnsatser er utstyrt med forskjellige romdelere, slik at du lett og overskuelig kan inndele kjøkkenredskapene dine alt etter bredde, lengde og fylde.

HVIS DU ER DET MINSTE I TVIL

Hvis du er på jakt etter en innovativ, kreativ og inspirerende kjøkkenforhandler som kan sette gang i tankestrømmen og idegenereringen av optimale løsninger for kjøkkendrømmen din, så er vi hos Schmidt alltid klare til å gi deg gode råd på veien med vår årelange erfaring.

I samråd med deg får vi kjøkkendrømmene dine til å gå i oppfyllelse, slik at du med god samvittighet og ro i magen kan lene deg tilbake og se hvordan drømmene dine blir til virkelighet. Vi skreddersyr kjøkkenet etter ditt hjem, dine mål og ikke minst dine ønsker og personlige stil.

Vår erfaring innen kjøkken, løsninger og design gjør at vi på en kompetent måte kan gi råd og veilede deg i den retningen som er riktig for ditt hjem. Vi tilpasser løsningene etter hjemmet ditt, slik at både ønsker, behov og funksjonalitet blir gjennomført. Se mer om ideer til kjøkken og inspirasjon her.

Mer inspiraSJON

FÅ GODE IDEER TIL DITT NYE KJØKKENLeter du etter en

SPESIALTILPASSET HOBBYROM Når designerne våre lager en planløsning, tar de

HYLLEREOL SOM ROMDELERFordi det er uunnværlige skap i stuen din,

DESIGNER KJØKKENKjøkkenet er hjemmets hjerte, og det er vigtig at

PÅMELDING
SCHMIDT NYHETSBREV
MELD DEG PÅ

SCHMIDT'S INSPIRASJONSUNIVERS

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og vær blant de første som blir oppdatert med kampanjer, nyheter, inspirasjon og gode råd. Du kan når som helst melde deg av igjen.

Skroll til toppen