Elegante glassvegger til dusj

Man ser flere og flere bruke en glassvegg på badet og det kan vi godt forstå. Med en glassvegg på badet kan du skape et elegant uttrykk som samtidig får rommet til å virke større. Hos Schmidt Kjøkken skreddersyr vi baderomsløsningene for deg, slik at du kan få akkurat de løsningene du drømmer om.

ESTETIKK OG FUNKSJONALITET PÅ BADET

En glassvegg på badet gir deg ikke bare en stilren løsning, det følger også med mange gode funksjoner. Fordelene ved å velge en glassvegg på badet fremfor et dusjforheng eller en dusjvegg av plast eller fliser er blant annet:

  • Belysningen blir mye bedre med en glassvegg
  • Den er lett å rengjøre
  • En glassvegg er tilgjengelig i alle mål og størrelser

Uansett hvilken stil du foretrekker, er en glassvegg på badet altså en estetisk vakker løsning som samtidig er praktisk på flere måter.

BLI INSPIRERT HOS
SCHMIDT KJØKKEN

Visste du at vi hos Schmidt Kjøkken har en hel seksjon kun med inspirerende artikler? Her kan du blant annet finne inspirasjon til badet ditt, både hvis du skal oppgradere ditt eksisterende bad, men også hvis du planlegger å lage et helt nytt bad.

I vårt inspirasjonskatalog finner du også mange forslag til hvordan en glassvegg på badet kan se ut. Se for eksempel hvordan vi har inkorporert en glassvegg på badet i vårt Arcos Supermatt-design.

Blant de mange forslagene våre til hvordan et smakfullt bad kan se ut, finner du mange muligheter for hvordan en glassvegg på badet kan brukes i innredningen.

DESIGN DITT EGET BAD
MED GLASSVEGG

Vi ønsker kun å hjelpe deg med å skape akkurat det badet du drømmer om. Vi hjelper deg med å se muligheter – derfor har du også mulighet til å designe ditt eget bad hos Schmidt Kjøkken.

På den måten kan du skape et personlig bad hvor du alltid kan finne ro og harmoni, slik at du kan roe helt ned og koble av, så ofte du har behov for det.

Skap en deilig atmosfære med masse naturlig lys og flotte elementer som du selv velger. Her er en glassvegg på badet en opplagt mulighet for å binde rommet sammen, slik at du får et innbydende bad både for deg og gjestene dine.

FÅ VEILEDNING TIL
GLASSVEGG PÅ BAD DITT

En glassvegg på badet kan gi ditt gamle bad nytt liv og ellers er det også en fantastisk løsning til et helt nytt bad.

Ingen sier at et bad kun skal være praktisk. Hvorfor ikke gjøre noe ekstra ut av å skape en koselig atmosfære på badet når du likevel er i gang med å endre det? Det er tross alt et sted hvor både du og familien din tilbringer mye tid.

Book et møte med en konsulent og oppdag hvor mange kombinasjonsmuligheter vi kan tilby – enten du er interessert eller bare har spørsmål om mulighetene.

Schmidt Kjøkken hjelper deg på vei mot drømmebadet ditt – uansett hva du drømmer om.

Mer inspiraSJON

FÅ GODE IDEER TIL DITT NYE KJØKKENLeter du etter en

Tre er en av de mest populære trendene for tiden,

Hos Schmidt elsker vi tre. Derfor gjør vi det gjennomført

En kjøkkenøy med sitteplasser, eller kanskje en spiseplass, er en

PÅMELDING
SCHMIDT NYHETSBREV
MELD DEG PÅ

SCHMIDT'S INSPIRASJONSUNIVERS

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og vær blant de første som blir oppdatert med kampanjer, nyheter, inspirasjon og gode råd. Du kan når som helst melde deg av igjen.

Skroll til toppen