Velkommen til

Schmidt Kjøkken & Bad Porsgrunn

Åpningstider

Nye åpningstider:

Mandag 10.00 – 17.00
Tirsdag 10.00 – 17.00
Onsdag 10.00 – 17.00
Torsdag 10.00 – 18.00
Fredag 10.00 – 17.00
Lørdag 10.00 – 14.00

 

Adresse

Kulltangvegen 53
3921 Porsgrunn
Norge
Telefon: 35 56 90 00
Email: post@Schmidt-porsgrunn.no

Hvordan finne oss

Bli kontaktet
Ole Realf T. Vanebo
Daglig lede­r

Direkte: 92 05 99 31
Anne Line Green
Kjøkkenkon­sulent

Direkte: 91 83 17 99

Velkommen til Schmidt sin kjøkkenbutikk sentralt plassert på Down Town-senter i Porsgrunn

Hos oss møter du Anne Line og Ole Realf. Vi er to engasjerte og dyktige personer som hjelper deg å finne gode løsninger på din drøm. Kom innom vår interiørbutikk og bli inspirert til nye løsninger i alt fra kjøkken til bad. Våre møbler blir laget med tanke på miljøet og med kvalitet i høysetet. Silhuetten bestemmer du, vi tilbyr både myke former og rette linjer. Hva enn du ønsker, nytt bad, nytt kjøkken eller møbelløsninger til resten av hjemmet, har vi et stort utvalg og mer enn en million kombinasjonsmuligheter. 

Få skreddersydd interiør til ditt kjøkken og bad

Ditt bad og kjøkken skal danne en ramme for din morgen- og kveldsrutine. Det er viktig at nettopp dette rommet er deilig å oppholde seg i, så du starter og slutter dagen på en god måte. Derfor bestreber vi oss for å finne interiør med designløsninger som avspeiler din personlige stil. Besøk vår kjøkkenbutikk i Porsgrunn for en prat om dine fremtidige ønsker for badet, stuen, kjøkkenet eller garderoben.

Husk at Schmidt tilbyr ‘skreddersøm’ produsert nøyaktig etter dine mål. Vi foretar alltid kostnadsfri oppmåling og kan prise hele prosjektet fra start til ferdig montert. Våre samarbeidspartnere hjelper deg med alt, dette inkluderer rør, strøm, gulv, vegger og renovering av bad.

Vi gleder oss til å realisere din interiørdrøm.

Velkommen skal du være!


  Schmidt Porsgrunn på Facebook

  Schmidt Porsgrunn på Instagram