Velkommen til

Schmidt Kjøkken & bad Kristiansand

Åpningstider

Mandag 10.00 – 18.00
Tirsdag 10.00 – 16.00
Onsdag 10.00 – 16.00
Torsdag 10.00 – 18.00
Fredag 10.00 – 15.00
Lørdag 10.00 – 15.00

 


Vi kan avtale møte utenom åpningstidene, ring for avtale.


 

Adresse

Barstølveien 52
4636 Kristiansand
Norge
Telefon: 91 33 53 64
Email: info@schmidt-kristiansand.no

Hvordan finne oss

Bli kontaktet
Bjørn Sæther
Ejer­

Direkte: 90167084
Olaug Kåsa
Daglig lede­r

Direkte: 91335364

      


Kjøkken, Bad & Interiørbutikk Kristiansand

Europas største kjøkkenkjede også i Sørlandsparken ved Kristiansand. Kom og opplev våre nyskapende løsninger innenfor kjøkken, kjøkkeninnredning, bad og oppholdsrom, og la de inspirere av de moderne og praktiske løsningene i butikken. Vi er topp motivert for å gi deg en god opplevelse, og vil mer enn gjerne vise frem alle mulighetene du har med et kjøkken eller en garderobeløsning fra Schmidt. Showroomet i Sørlandsparken ligger lett tilgjengelig i lyse, fine lokaler i Barstølveien 52, og vi har god plass til parkerende gjester rett utenfor døra.

Skap et personlig kjøkken & bad

Her får du både inspirasjon og hjelp til å designe det badet og kjøkkenet du drømmer om. I vår butikk i Kristiansand kan du gå på oppdagelse i elegante løsninger til bad og kjøkken. Utstillingsmodellene våre presenterer deg for et vell av muligheter i forhold til farge, former og materialer. Det er bare opp til deg å velge hvilken stil og atmosfære du ønsker for badet og kjøkkent ditt.

I tillegg tilbyr vi et fantastisk utvalg av løsninger til garderobe- og kjøkkeninnredning. Våre kjøkken favner bredt mellom moderne og klassisk design. Derfor kan vårt interiør fungere i store familiekjøkken, med mulighet for en kjøkkenøy, samt i mindre rom, hvor funksjonalitet sitter i høysetet for maksimal utnyttelse av plass.

Alle våre løsninger til bad, garderobe og kjøkken kan skreddersys etter dine behov, og vårt personale står alltid klar til å gi deg råd gjennom hele prosessen.


 Schmidt Kristiansand på Facebook

 Schmidt Kristiansand på Instagram