Velkommen til

Schmidt Kjøkken & bad Drammen

Åpningstider

Mandag 10.00 – 18.00
Tirsdag 10.00 – 18.00
Onsdag 10.00 – 18.00
Torsdag 10.00 – 18.00
Fredag 10.00 – 16.00
Lørdag 10.00 – 16.00

 

 

Adresse

Tomtegata 36
3012 Drammen
Norge
Telefon: 32 26 88 88
Email: post@schmidt-drammen.no

Hvordan finne oss

Bli kontaktet
SE VÅRE KJØKKEN
Lene Johansen
Partner / B­utikksjef

Direkte: 225 59 988
Veronika Andreassen
Kundekonsul­ent

Direkte: 322 68 888
Ruth Eline Borge
Kundekonsul­ent

Direkte: 322 68 888
Lotte Weber Tanberg
Administras­jonskonsulent

Direkte: 322 68 888
Fredrik Zürcher
Kundekonsul­ent

Direkte: 322 68 888

   

Schmidt kjøkken, bad & Interiør, Drammen

Schmidt kjøkken Drammen finner du i Tomtegaten på taket til CC Drammen. Rett etter avkjøringen sør-vestgående på E18 er senteret det første du møter og fungerer som inngangsporten for handel i Drammen. Det er gode parkeringsmuligheter helt gratis rett utenfor døra til butikken.

Her vil du finne Monica, Veronika, Ruth og Lene som vil hjelpe deg på veien til ditt nye kjøkken, bad eller garderobe.

Design ditt drømmekjøkken og bad

Vår interiørbutikk i Drammen presenterer deg for utstillingsmodeller innenfor både kjøkken, bad og garderobe. Kom forbi og la deg inspirere hvis du går og drømmen om en fornyelse av badet. Våre løsninger favner bredt, så det finnes interiør til enhver smak – vi har alt fra interiør med lyse eller mørke toner, moderne eller klassisk design, myke former eller rette linjer.

Det viktigste for oss er at vi sammen kan finne frem til en løsning som passer deg og ditt hjem.

Står du på samme måte og vurderer en fornyelse av garderobeskapet ditt? Fortvil ikke, vår butikk byr også på et vell av garderobemuligheter, som på samme måte kan skreddersys etter ditt behov.

Våre dyktige medarbeidere ønsker dere hjertelig velkommen og vil veilede deg til din kjøkkendrøm.


Schmidt er Europas største kjøkkenkjede med mer enn 70 års erfaring.

I Norge er Schmidt den eneste kjøkkenkjeden som tilbyr kjøp av produkter på mål uten en ekstra kostnad, du får dermed kjøkken, bad, garderober og interiørløsninger som er designet og produsert til den individuelle kunde. I tillegg har Schmidt høy garanti for miljøhensyn og har 3 ISO sertifiseringer, NF og PEFC sertifiseringer.


 Schmidt Drammen på Facebook        Schmidt Drammen på InstagramSchmidt Kjøkken Drammen er ny samarbeidspartner i Sølvklubben.

Da har vi gleden av å presentere at vi er stolte sponsorer av Strømsgodset.

«Som ny bedrift i byen er vi helt overbevist om at et samarbeid med Strømsgodset vil gi oss den eksponeringen og synligheten vi trenger i Drammen»

«SIF står for gode verdier, smittende humør, entusiasme og en vinnervilje vi kjenner oss svært godt igjen i. Sammen skal vi gjøre Schmidt Kjøkken til et naturlig førstevalg for hele regionen»

«Det viktigste for oss er at vi sammen kan finne frem til en løsning som passer deg og ditt hjem», sier eier og daglig leder Lene Kristin Johansen.

«Vi er meget stolte over å presentere Europas største kjøkkenprodusent velkommen til Drammen og inn i SIF-familien. Sammen kan vi utrette store ting! Vi er trygge på at våre supportere og samarbeidspartnere vil få den beste servicen og bli tatt godt vare på når de skal ha sitt neste kjøkken» sier salgsansvarlig i Strømsgodset, Lasse Ulriksen.

Les mer > https://www.godset.no