Velkommen til

Schmidt Kjøkken & bad, Skøyen

Åpningstider

Mandag 10.00 – 18.00
Tirsdag 10.00 – 18.00
Onsdag 10.00 – 18.00
Torsdag 10.00 – 18.00
Fredag 10.00 – 16.00
Lørdag 10.00 – 15.00

 

Adresse

Hoffselvpromenaden 4
0279 Oslo
Norge
Telefon: 22 55 99 88
Email: info@schmidt-skoyen.no

Hvordan finne oss

Bli kontaktet
Lene Johansen
Partner/dag­lig leder

Direkte: 225 59 988
Fredrik Nilssen
Kundekonsul­ent / Leder online marketing

Direkte: 225 59 988
Caroline Hansson
Kundekonsul­ent

Direkte: 225 59 988
Eirin Martinsen
Kundekonsul­ent

Direkte: 225 59 988

      


Få unikt interiør til ditt kjøkken & bad

Hos oss kan du finne inspirasjon til baderomsløsninger og kjøkkenløsninger som passer perfekt med din families ritualer, hva enn det innebærer – nordisk stil med spafornemmelse, rene linjer med klassiske trefronter, eller dype farger med myke former. I vår interiørbutikk er det kun deg og din fantasi som setter grensen for designet av ditt fremtidige bad og kjøkken. Vi står klare til å gi deg råd gjennom prosessen.

Vi ser frem til å vise deg butikken og alle våre flotte interiørdesign og design for hjemmet.

Bærekraftige materialer

Vi har bærekraftige materialer, bærekraftig produksjon og forbruk. Vår PEFC-sertifisering sikrer at trær som brukes i produksjonen kommer fra skog med bærekraftig skogdrift. For hvert tre som felles, plantes det et nytt. I går markerte vi FNs internasjonale dag for skog hos Lene Johansen i vår butikk på Skøyen. Vi tenker bærekraftig i alt vi gjør – og håper at du gjør det samme hjemme på kjøkkenet!

«Det er i dag stor interesse for kjøkken, møbler og interiør og nordmenn topper listen over de som investerer mest i kjøkken i hele verden. Schmidt forener tysk ingeniørkunst med fransk design og har et spennende produktutvalg innenfor kjøkken, bad, garderobe og soverom. For mange er kjøkkenet hjemmets hjerte og mange ønsker seg et drømmekjøkken. Vårt tilbud er derfor tilpasset denne utviklingen”, sier daglig leder Lene Johansen i Schmidt på Skøyen.

Derfor kan alle interiørløsninger hos Schmidt skreddersys, så de passer inn i ditt hjem. Innenfor hver interiørkategori tilbyr vi et vell av farger, former og stilarter, som du fritt kan kombinere i jakten på drømmekjøkkenet, -garderoben, -stuen eller -badet

 

.

I Norge er Schmidt den eneste kjøkkenkjeden som tilbyr kjøp av produkter på mål uten en ekstra kostnad, du får dermed kjøkken, bad, garderober og interiørløsninger som er designet og produsert til den individuelle kunde. I tillegg har Schmidt høy garanti for miljøhensyn og har 3 ISO sertifiseringer, NF og PEFC sertifiseringer.


 Schmidt Skøyen på Facebook

 Schmidt Skøyen på Instagram


Kom inn og se de nye flotte utstillingene i butikken: